Skip to content

NJEGA LICA

Guinotova hidrodermija​


Je savršena za sve tipove kože, od najosjetljivije, akni, dehidrirane, masne, zrele ili kože s problemom prekomjerne pigmentacije. Visokokvalificirana kozmetičarka koja skrbi o vama, odabrat će tretman koji će vašoj koži dati optimalno stanje zdravlja. Preporuča se kao serija od tri tretmana ili kao tretman za održavanje svakoga mjeseca. Uz svakomjesečni tretman vaša je koža čišća, glatka i izgleda mlađe. Uključujuje oči, vrat i dekolte.

Hydraclean lica​


Koristi se patentiranu Thermoclean elektrodu da omogući istinskim spa ljubiteljima sjajnu kožu. Prednosti ovog tretmana su duboko čišćenje i hidratizacija kože.

Hydraclean​


Novi revolucionarni tretman na tržištu, za prekrasnu, čistu i sjajnu kožu u samo 30 minuta.

Danas sve više žena različite životne dobi postaju klijenti kozmetičkih salona. Zato je Guinot lansirao revolucionarni tretman za lice, koji si mogu priuštiti svi klijenti, bez obzira na životnu dob i financijsku moć. Ekskluzivni tretman za dubinsko čišćenje lica, namijenjen je svim tipovima kože.

Idealna je zamjena za vapozone. Tretman koji traje svega 30 minuta ima fantastične rezultate i vidljive odmah nakon tretmana.

Tretman se sastoji iz dva bitna koraka:

  • Dubinsko čišćenje Thermoclean elektrodama
  • Beauty masaža idealna je za opuštanje lica i uma, potiče drenažu i mikrocirkulaciju kože.