Skip to content

O nama

Naša priča

Tao je centar za kiropraktiku i integrativnu medicinu. Naša stručnost pomogla je mnogim profesionalnim sportašima iz cijeloga svijeta.

Zašto ne bismo pomogli i Vama?

Dr. Saša Piljek

bavi se cjeloživotnim proučavanjem orijentalne medicine, kiropraktike i homeopatije, posljedica čega je međunarodna potražnja za njegovom skrbi, znanjem i terapeutskim sposobnostima.

U sakupljanju svoga znanja, Dr. Piljek je proputovao od Južne Afrike, Londona. Tajlanda, Bahama i Sjedinjenih Američkih Država. Uz medicinu studirao je i tradicionalnu orijentalnu medicinu, koju je diplomirao na sveučilištu Witwatersrand Medical University u Johannesburgu, u Južnoafričkoj Republici. Osim toga, studirao je tradicionalnu tai medicinu i masažu u budističkom hramu Wat-Po, na njenu mjestu nastanka.

Alternativna medicina daje mnoštvo rješenja za bolesti i disfunkcije, a Dr. Piljek koristi kombinaciju načina kako bi postigao najbolje rezultate za svakog pacijenta istovremeno razvijajuću svoju praksu. “Ja sam samo putokaz zdravlju”, kaže. “Svatko je odgovoran sam za svoje zdravlje i izlječenje a ja sam samo partner, koji ljude uči kako da sami sebi pomognu. Zapravo, kada se organizam pravilno usmjeri, izliječit će se sam.”

Dr. Piljek je 9 godina vodio uspješnu privatnu ordinaciju u južnoj Floridi pod nazivom „Health Concepts & Solutions“.

Dr. Piljek također održava i predavanja na međunarodnoj razini o zdravlju i o samosvjesti, a od nedavno i na otvorenom moru krstarenjem na brodu „Explorer“, globalno šireći svijest o zdravlju i njegovom održavanju.

Valerija Piljek Akupunkturolog – Homeopat

Svojim primjerom ukazuje da je edukacija u bilo kojem segmentu cjeloživotna a naročito je to potrebito u medicini .

Završila je srednju farmaceutsku školu , Tradicionalnu kinesku medicinu i akupunkturu te Akademiju klasične i francuske homeopatije te apsolvirala na kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Svoje znanje kineziterapije, trenažnih procesa i nutricionizma povezuje sa integrativnom medicinom te koristi u kreiranju tijeka terapije.

Nakon Akademije tradicionalne kineske medicine i akupunkture dodatna znanja stiče u Beogradu pod mentorstvom akademika Antonija Škokljeva, dr Ane Žikić i posebno vrijedno praktično znanje stekla uz Prof Luquan Chen sa Bejing Tongren Hospital, Capital Medical University

Ističe važnost holističkog pristupa što znači da u radu sa pacijentima moramo uzeti u obzir kompletnu osobu, njeno fizičko, mentalno i emocionalno stanje, način života i okruženje.

Smatra da svaki zdravstveni problem ima uzrok , a ako ne znamo uzrok ne možemo odmakunuti bolest. Stoga je glavni fokus njenog rada i terapije ukloniti uzrok, a ne samo simptom boljki.

Uz današnji način života jedan od najcescih uzroka bolesti se pokazao stres što dalje vodi do anksioznosti i depresijeb i drugih disbalansa. Navedena stanja su često uzrok metabolickog sindroma i pretilosti ,a to je i jedan od izazova koje ona jako uspješno rijesava

Kroz terapiju za otklanjanje stresa u svom radu je svjedočila brojnim iscjeljenjima od vrlo ozbiljnih stanja i tegoba

Uzimajući u obzir iskustvo u radu i holističku edukaciju, svoje djelovanje uvijek usmjerava na dublje nivoe bivanja i stanja u kojem se osoba sa disbalansom nalazi te tako pristupa svakoj osobi koja dolazi na terapiju.